FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Seminar o Okvirnoj konvenciji o zaštiti nacionalnih manjina

ZAGREB, 21. rujna 2004. (Hina) - Ured za nacionalne manjine Vlade RH, usuradnji sa Savjetom za nacionalne manjine Republike Hrvatske,organizirao je dvodnevni seminar o provođenju Okvirne konvencije ozaštiti nacionalnih manjina, koji se jučer i danas održava u Cavtatu, izvijestio je danas Vladin Ured za odnose s javnošću.
ZAGREB, 21. rujna 2004. (Hina) - Ured za nacionalne manjine Vlade RH, u suradnji sa Savjetom za nacionalne manjine Republike Hrvatske, organizirao je dvodnevni seminar o provođenju Okvirne konvencije o zaštiti nacionalnih manjina, koji se jučer i danas održava u Cavtatu, izvijestio je danas Vladin Ured za odnose s javnošću.

Na seminaru su sudjelovali predstavnici udruga i vijeća nacionalnih manjina, zastupnici nacionalnih manjina u Hrvatskome saboru te predstavnici tijela državne uprave i međunarodnih organizacija.

Uz izvješće Vlade Republike Hrvatske, na seminaru će se prvi put raspravljati i o alternativnom izvješću o primjeni Okvirne konvencije za zaštitu nacionalnih manjina, koje su Savjetodavnom odboru Vijeća Europe podnijele dvije nevladine udruge, navodi se u propćenju Vladina Ureda za odnose s javnošću.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙