FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vukovar: O obrazovanju nacionalnih manjina

VUKOVAR, 8. rujna 2004. (Hina) - Članovi izaslanstva Savjetodavnogodbora Vijeća Europe za provedbu okvirne konvencije za zaštitunacionalnih manjina, na čelu s Osbjornom Eideom, koji borave uHrvatskoj od 7. do 10. rujna, večeras su se u Vukovaru sastali sčelnicima Vukovarsko-srijemske županije i grada Vukovara.
VUKOVAR, 8. rujna 2004. (Hina) - Članovi izaslanstva Savjetodavnog odbora Vijeća Europe za provedbu okvirne konvencije za zaštitu nacionalnih manjina, na čelu s Osbjornom Eideom, koji borave u Hrvatskoj od 7. do 10. rujna, večeras su se u Vukovaru sastali s čelnicima Vukovarsko-srijemske županije i grada Vukovara.

Zamjenik župana Đurica Mišin novinarima je nakon sastanka zatvorenog za javnost rekao kako se razgovaralo o sustavu obrazovanja i potrebama nacionalnih manjina u tom smislu te drugim pitanjima bitnim za nacionalne manjine i lokalnu zajednicu.

"Prenijeli smo mišljenje članovima savjetodavnog odbora Vijeća Europe kako bi sadašnji sustav obrazovanja u Hrvatskoj trebao zadovoljiti potrebe svih nacionalnih manjina u RH", rekao je Mišin.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙