FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZAPOČEO ZNANSTVENI SKUP O ŠUMARSTVU

ZAGREB, 30. kolovoza 2004. (Hina) - U organizaciji Šumarskog fakultetaSveučilišta u Zagrebu danas je započeo znanstveni skup "Zagreb Schoolof Silviculture: Following the Nature".
ZAGREB, 30. kolovoza 2004. (Hina) - U organizaciji Šumarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu danas je započeo znanstveni skup "Zagreb School of Silviculture: Following the Nature".

Cilj skupa, kako je rečeno, je razmjena znanstvenih, stručnih i pedagoških spoznaja i iskustava u uzgajanju šuma europskih zemalja te upoznavanje inozemne znanstvene javnosti sa šumskim ekosustavima Hrvatske, Zagrebačkom školom uzgajanja šuma i načinom gospodarenja šumama u Hrvatskoj.

Sudionici skupa, koji će trajati do 4. rujna, obići će između ostaloga područje Šumarije Vrbovec, Gorskog Kotara, područje Nacionalnog parka Sjeverni Velebit, Plitvička jezera itd.

Na skupu sudjeluju ugledni šumarski znanstvenici, profesori europskih sveučilišta koji se bave teorijom uzgajanja šuma, a bit će prezentirani i znanstveni radovi na temu nacionalnih strategija razvoja uzgajanja žuma i uopće gospodarenja šumama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙