FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

savjetnici predsjednika primili predstavnike Waldorfske škole

ZAGREB, 17. rujna 2004. (Hina) - Savjetnik Predsjednika za znanost iobrazovanje Esad Prohić i pomoćnica Predsjednikova savjetnika zaunutarnju politiku Sandra Krvavica razgovarali su danas spredstavnicima djelatnika te roditeljima učenika Waldorfske škole,priopćeno je iz Predsjednikova ureda.
ZAGREB, 17. rujna 2004. (Hina) - Savjetnik Predsjednika za znanost i obrazovanje Esad Prohić i pomoćnica Predsjednikova savjetnika za unutarnju politiku Sandra Krvavica razgovarali su danas s predstavnicima djelatnika te roditeljima učenika Waldorfske škole, priopćeno je iz Predsjednikova ureda.

Predstavnici Waldorfske škole upoznali su ih s aktualnim problemima vezanim uz školu, kao i o samoj ideji edukacije na načelima waldorfske pedagogije, o čemu je i govorila jedna bivša učenica te škole koja je bila u izaslanstvu.

Savjetnik Prohić i savjetnikova pomoćnica Krvavica naglasili su da se nesporazumi vezani u Waldorfsku školu moraju riješiti u okviru pozitivnih propisa Republike Hrvatske, Zakonu o osnovnom školstvu te u skladu s ustavnim načelom o pravu roditelja na izbor obrazovanja, navodi se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙