FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

UO HFP-A ODRŽAO SJEDNICU ZATVORENU ZA JAVNOST

ZAGREB, 10. rujna 2004. (Hina) - Upravni odbor Hrvatskog fonda zaprivatizaciju (HFP) održao je danas sjednicu zatvorenu za javnost, skojeg danas neće biti priopćenje za medije, već je iz Fonda najavljenoda će se u ponedjeljak održati konferencija za novinare.
ZAGREB, 10. rujna 2004. (Hina) - Upravni odbor Hrvatskog fonda za privatizaciju (HFP) održao je danas sjednicu zatvorenu za javnost, s kojeg danas neće biti priopćenje za medije, već je iz Fonda najavljeno da će se u ponedjeljak održati konferencija za novinare.

To je sve što su u HFP-u htjeli reći o današnjoj sjednici Upravnog odbora Fonda.

No, prema prijašnjim najavama, Upravni je odbor, među ostalim, trebao odabrati pravnog savjetnika u postupku osnivanja javno-privatnog partnerstva u Sunčanom Hvaru. Očekivalo se i donošenje odluke da neobvezujuće ponude svih sedam ponuđača uđu na tzv. 'short listu', čime bi trebao biti nastavljen proces privatizacije te hotelske tvrtke.

Također, Upravni je odbor HFP-a trebao raspravljati o blokadi računa Fonda. Naime, zbog spora s jednom od bivših PIF-ova, danas SN Holdingom, račun HFP-a blokiran je sredinom ove godine, kada je temeljem pravorijeka Arbitražnog suda Stalnog izbranog sudišta Hrvatske gospodarske komore (HGK) iz svibnja ove godine, SN Holding zatražio sudsku ovrhu za naknadu štete od strane HFP-a u iznosu većem od 224 milijuna kuna.

Upravni je odbor, prema ranijim najavama, trebao danas raspravljati i o objavljivanju dvadesetak natječaja, kao i o popisu svih tvrtki u kojima država ima vlasnički udio manji od 25 posto, a koje će biti privatizirane putem burzi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙