FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ŠEKS IZRAZIO SUĆUT POVODOM JUČERAŠNJEG NAPADA U MOSKVI

ZAGREB, 1. rujna 2004. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog sabora VladimirŠeks u srijedu je svom ruskom kolegi Borisu Grizlovu uputio izrazesućuti povodom jučerašnjeg samoubilačkog napada ispred ulaza umoskovsku podzemnu željeznicu, u kojem je ubijeno 10, a ranjena 51osoba, priopćeno je iz Sabora.
ZAGREB, 1. rujna 2004. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks u srijedu je svom ruskom kolegi Borisu Grizlovu uputio izraze sućuti povodom jučerašnjeg samoubilačkog napada ispred ulaza u moskovsku podzemnu željeznicu, u kojem je ubijeno 10, a ranjena 51 osoba, priopćeno je iz Sabora.

"Duboko me potresla i zaprepastila vijest o još jednoj terorističkoj akciji u Vašoj zemlji, ovaj put ispred ulaza u podzemnu željeznicu u Moskvi, kojom prilikom su tragično stradali nedužni građani, među kojima je bilo i djece. Molim Vas da u ovim teškim trenucima za Rusiju, posebno za obitelji stradalih ljudi, u ime Hrvatskoga sabora prenesete iskrene izraze sućuti svim zastupnicima ruske Državne Dume", stoji u Šeksovoj poruci upućenoj Grizlovu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙