FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

prosvjed radnika "montinga" - štrajk stavljen u mirovanje

ZAGREB, 10. rujna 2004. (Hina) - Stotinjak radnika "Montinga"prosvjedovalo je danas pred zgradom Uprave tražeći isplatu 6 milijunakuna potraživanja, a nakon što im je Uprava obećala isplatu dijeladugova stavili su štrajk u stanje mirovanja.
ZAGREB, 10. rujna 2004. (Hina) - Stotinjak radnika "Montinga" prosvjedovalo je danas pred zgradom Uprave tražeći isplatu 6 milijuna kuna potraživanja, a nakon što im je Uprava obećala isplatu dijela dugova stavili su štrajk u stanje mirovanja.

Tvrtka duguje radnicima zaposlenima na gradilištima u Hrvatskoj više od 6 milijuna kuna, dok je istovremeno na svojim gradilištima u Njemačkoj nenamjenski utrošila gotovo 20 milijuna kuna, upozoreno je na prosvjedu.

No, nakon što je ih je Uprava izvijestila da su im danas isplaćene plaće za srpanj, a do ponedjeljka će isplatiti i dugove za terenski dodatak, radnici su odlučili staviti u mirovanje štrajk koji su započeli 24. kolovoza.

Ostala dugovanja isplatit će im se naknadno, no ako do ponedjeljka na dobiju najavljenu isplatu ponovno će štrajkati, najavili su radnici.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙