FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZAJEDNIČKO ULAGANJE DALEKOVODA I UNIORA

ZAGREB, 10. rujna 2004. (Hina) - Zagrebačka tvrtka Dalekovod saslovenskom je tvrtkom UNIOR iz Zreča sklopila Ugovor o zajedničkomulaganju u tehnologiju kovanja, u visini od 5,5 milijuna eura, a novajoint venture tvrtka UNIDAL u Vinkovcima bi trebala početi s radompočetkom iduće godine, izvijestili su danas iz Dalekovoda.
ZAGREB, 10. rujna 2004. (Hina) - Zagrebačka tvrtka Dalekovod sa slovenskom je tvrtkom UNIOR iz Zreča sklopila Ugovor o zajedničkom ulaganju u tehnologiju kovanja, u visini od 5,5 milijuna eura, a nova joint venture tvrtka UNIDAL u Vinkovcima bi trebala početi s radom početkom iduće godine, izvijestili su danas iz Dalekovoda.

Nakon gotovo godinu dana pregovora, dogovoreno je osnivanje, a 8. rujna i potpisan ugovor o zajedničkom ulaganju, nove joint venture tvrtke pod nazivom UNIDAL d.o.o. u Vinkovcima, na mjestu današnje Dalekovod kovačnice.

Proizvodnja će biti orijentirana na izradu kovanih proizvoda za iznimno zahtjevnu automobilsku i elektroenergetsku industriju, navodi se u priopćenju Dalekovoda.

Slovenska tvrtka UNIOR d.d. specijalizirana je u industriji otkivaka (alati, dijelovi za vozila i strojeve i sl.) i u toj djelatnosti, ističu iz Dalekovoda, među najboljima u svijetu.

Dalekovod tim ulaganjem želi unaprijediti postojeću tehnologiju kovanja, smanjiti troškove proizvodnje i ući na nova tržišta. Također, ovom investicijom Dalekovod ambiciozno nastavlja s realizacijom svoje vizije - postati lider u regiji, navodi se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙