FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: TELEKOM AUSTRIA OKREĆE SE JUGOISTOČNOJ EUROPI

ZAGREB, 26. kolovoza 2004. (Hina) - Nakon što su neuspješno okončanipregovori Telekoma Austrie sa Swisscomom o spajanju ili partnerskomodnosu, Boris Nemšić, izvršni direktor Mobilkom Austrie, dijelaTelekom Austrie za bežičnu telefoniju, u srijedu je najavio da će senjegova tvrtka ponovno usredotočiti na strategiju širenja na tržištajugoistočne Europe koja bilježe brzi rast, prenosi InternationalHerald Tribune u četvrtak.
ZAGREB, 26. kolovoza 2004. (Hina) - Nakon što su neuspješno okončani pregovori Telekoma Austrie sa Swisscomom o spajanju ili partnerskom odnosu, Boris Nemšić, izvršni direktor Mobilkom Austrie, dijela Telekom Austrie za bežičnu telefoniju, u srijedu je najavio da će se njegova tvrtka ponovno usredotočiti na strategiju širenja na tržišta jugoistočne Europe koja bilježe brzi rast, prenosi International Herald Tribune u četvrtak.

List prenosi da Nemšić ističe činjenicu da je Telekom Austria dovoljno mala tvrtka da može brzo reagirati na tržištima što je velika prednost na jugoistoku Europe. Telekom Austria već je zastupljen na tržištu mobilne telefonije u Hrvatskoj i Sloveniji, a obnovit će i napore da preuzme kontrolni udio u Mobtelu, bugarskoj mreži bežične telefonije, prenosi list. Telekom Austria zainteresiran je i za ulaganja u Mobtel, vodeću tvrtku mobilne telefonije u Srbiji, kao i u Eronet, treću po veličini tvrtku na tržište mobilne telefonije u Bosni i Hercegovini, izjavio je Nemšić, navodi International Herald Tribune.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙