FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PUTIN ĆE SA SCHROEDEROM I CHIRACOM RAZGOVARATI O REFORMI OESS-A

MOSKVA, 24. kolovoza 2004. (Hina/AFP) - Ruski predsjednik VladimirPutin namjerava sa svojim francuskim kolegom Jacquesom Chiracom injemačkim kancelarom Gerhardom Schreoederom, koje će primiti sljedećegtjedna u Sočiju na Crnom moru, govoriti o planu reforme Organizacijeza sigurnost i suradnju u Europi, rekao je je utorak ministar SergejIvanov.
MOSKVA, 24. kolovoza 2004. (Hina/AFP) - Ruski predsjednik Vladimir Putin namjerava sa svojim francuskim kolegom Jacquesom Chiracom i njemačkim kancelarom Gerhardom Schreoederom, koje će primiti sljedećeg tjedna u Sočiju na Crnom moru, govoriti o planu reforme Organizacije za sigurnost i suradnju u Europi, rekao je je utorak ministar Sergej Ivanov.

Rusija priprema poruku svim državama članicama OESS-a kako bi im predložila "konstruktivne promjene" kako bi organizacija "postala doista učinkovita i djelovala u interesu sviju", rekao je Sergej Lavrov u razgovoru s Putinom, izvijestio je Interfax.

Njemačka i Francuska "vrlo su ozbiljno shvatile izjave zemalja ZND-a (bivše sovjetske repulike osim baltičkih zemalja) od 3. srpnja o potrebi povrtaka na početna načela OESS-a", naglasio je Lavrov.

OESS je najveća organizacija za sigurnost u svijetu sa 33 zemlje Europe, središnje Azije i Sjeverne Amerike.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙