FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DEUTSCHE TELEKOM RAZMATRA REINTEGRACIJU T-ONLINEA

FRANKFURT, 7. rujna 2004. (Hina/AFP) - Deutsche Telekom (DT), njemačkitelekomunikacijski div, po prvi puta je pokazao da razmišlja oreintegraciji svoje javno izlistane Internet podružnice, T-Onlinea.
FRANKFURT, 7. rujna 2004. (Hina/AFP) - Deutsche Telekom (DT), njemački telekomunikacijski div, po prvi puta je pokazao da razmišlja o reintegraciji svoje javno izlistane Internet podružnice, T-Onlinea.

"Raspravljalo se o tome treba li i kako bi se mogao T-Online integrirati", izjavio je glasnogovornik kompanije, dodavši kako još nije donesena konačna odluka.

Te izjave uslijedile su nekoliko dana nakon što je predsjednik uprave T-Onlinea Thomas Holtrop najavio da krajem mjeseca napušta tu funkciju te da će ga zamijeniti direktor financija Rainer Beaujean. Nije otkrio razloge svoje odluke, no nagađalo se da je ona rezultat razlika oko strategije s Deutsche Telekomom.

Dionice T-Onlinea ojačale su po najavi njegove ostavke zbog špekulacija da će matična kompanija zatražiti reintegraciju te svoje podružnice na isti način kako je France telecom učinio s Wanadoom.

DT ima gotovo 74 posto udjela u T-Online, francuska skupina Lagardere 5,69 posto, a ostatkom se trguje na burzi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙