FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BAYER OSTVARIO 660 MILIJUNA EURA OPERATIVNE DOBITI

LEVERKUSEN, 31. kolovoza 2004. (Hina/Dpa) - Njemački kemijski koncernBayer izvijestio je danas da je u drugom ovogodišnjem tromjesečjuostvario 660 milijuna eura operativne dobiti, 44 posto više negolani.
LEVERKUSEN, 31. kolovoza 2004. (Hina/Dpa) - Njemački kemijski koncern Bayer izvijestio je danas da je u drugom ovogodišnjem tromjesečju ostvario 660 milijuna eura operativne dobiti, 44 posto više nego lani.

Potvrdio je i da će ostvariti svoje ciljeve poslovanja za cijelu poslovnu godinu, odnosno rast ukupne zarade za 10 posto.

U drugom tromjesečju ta je kompanija poslovala s neto dobiti u visini 128 milijuna eura, isto kao i lani. Prihodi su pritom bili nešto viši od 7,58 milijardi eura, 4,5 posto viši nego lani.

U prvom polugodištu tako je Bayer ostvario prihode od 14,95 milijardi eura, 2,3 posto više, te operativnu dobit od gotovo 1,34 milijarde eura, 14,4 posto manju. Neto zarada bila je u tome razdoblju 528 milijuna eura, 26 posto niža.

Poslovanje u prvoj polovini ove godine u Bayeru su ocijenili zadovoljavajućim, te očekuju da u drugoj polovini godine njihovi operativni rezultati budu "značajno iznad" rezultata ostvarenih lani. "Potvrđujemo da ćemo ove godine ostvariti porast ukupne operativne dobiti za više od 10 posto", stoji u priopćenju iz te kompanije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙