FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

đapić: rezultati izbora u požegi očekivani

SLAVOSNKI BROD, , 6. rujna 2004. (Hina) - Predsjednik HSP-a Anto Đapićna konferenciji za novinare u Slavonskom Brodu rezultate izvanrednihizbora u Požegi ocijenio je "očekivanim", s obzirom na "vrlo agresivnukampanju koju su uoči tih izbora vodili HDZ i SDP".
SLAVOSNKI BROD, , 6. rujna 2004. (Hina) - Predsjednik HSP-a Anto Đapić na konferenciji za novinare u Slavonskom Brodu rezultate izvanrednih izbora u Požegi ocijenio je "očekivanim", s obzirom na "vrlo agresivnu kampanju koju su uoči tih izbora vodili HDZ i SDP".

Na tim je izborima pobijedio SDP, a jedina stranka u oporbi bit će HDZ.

Iako nije prešla izborni prag, Hrvatska stranka prava je na izvanrednim izborima u Požegi zabilježila značajan uspon u odnosu na prošle lokalne izbore, kazao je Đapić. Dodao je kako se HSP za iduće lokalne izbore ozbiljno priprema, a bit će zadovoljan ako u većim gradovima i sredinama bude treća stranka po jačini.

Povod konferenciji za novinare bio je prelazak Marjana Dosegovića, vijećnika u Skupštini Bordsko-posavske županije, iz HSS-a u HSP. Iako njegovim prijelazom vladajuća koalicija u Županiji predvođena HSS-om, ostaje na 25 vijećnika, a oporba 26, Đapić je kazao kako oni neće izazvati krizu vlasti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙