FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slovenski parlament završio izvanredno zasjedanje o radu vlade

LJUBLJANA,1. rujna 2004.(Hina) - Slovenski parlament završio je popodnebez posebnih zaključaka dvodnevno izvanredno zasjedanje na kojem seraspravljalo o četvorogodišnjem djelovanju sadašnje vlade lijevogcentra , na zahtjev oporbe koja je preko interpelacije optužila vladupremijera Antona Ropa da je usporila gospodarski rast, da nijeiskoristila razvojne šanse i da je u državi uspostavila sustav"političke korupcije i klijentelizma".
LJUBLJANA,1. rujna 2004.(Hina) - Slovenski parlament završio je popodne bez posebnih zaključaka dvodnevno izvanredno zasjedanje na kojem se raspravljalo o četvorogodišnjem djelovanju sadašnje vlade lijevog centra , na zahtjev oporbe koja je preko interpelacije optužila vladu premijera Antona Ropa da je usporila gospodarski rast, da nije iskoristila razvojne šanse i da je u državi uspostavila sustav "političke korupcije i klijentelizma".

Kako je tijekom višesatne debate u parlamentu ustvrdio premijer Anton Rop, takve optužbe stranaka desnog centra "nisu utemeljene u stvarnosti" nego su motivirane željom opozicijskih stranaka da skrenu pozornost birača s uspjeha koji su ostvareni u zadnjih nekoliko godina i kulminirali ulaskom Slovenije u Europsku uniju i NATO.

Slovenija je ušla u klub najrazvijenijih zemalja svijeta i najuspješnija je država među onima koje su ove godine ušle u Europsku uniju, ustvrdili su Rop i njegovi ministri tijekom zasjedanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙