FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ĐUKANOVIĆ I ILLIESCU: BUDUĆNOST ZAPADNOG BALKANA U EUROATLANTSKIM INTEGRACIJAMA

BEOGRAD,30.kolovoza(Hina) - Budućnost zapadnog Balkana mora biti u štobržem roku uključivanje u euroatlantske strukture, a preduvjet tome jeučvršćivanje regionalne stabilnosti, ocijenili su u ponedjeljak uBeogradu crnogorski premijer Milo Đukanović i rumunjski predsjednikIon Illiescu.
BEOGRAD,30.kolovoza(Hina) - Budućnost zapadnog Balkana mora biti u što bržem roku uključivanje u euroatlantske strukture, a preduvjet tome je učvršćivanje regionalne stabilnosti, ocijenili su u ponedjeljak u Beogradu crnogorski premijer Milo Đukanović i rumunjski predsjednik Ion Illiescu.

Zato je "potrebno što kvalitetnije pristupiti rješavanju preostalih sigurnosnih pitanja u regiji, a to je prije svega pitanje Kosova", izjavio je Đukanović na konferenciji za novinare nakon razgovora sa Illiescuom.

Rumunjski predsjednik je rekao da je priključivanje euroatlantskim integracijama zajednički strateški cilj Rumunjske i Srbije i Crne Gore te da je taj proces povoljan okvir za normaliziranje unutarnjeg stanja u zemljama regije.

(Hina) xtman ymaš

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙