FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ŠESTORO MRTVIH, MEĐU KOJIMA ČETVORO DJECE, U POPLAVAMA U RUMUNJSKOJ

BUKUREŠT, 29. kolovoza 2004. (Hina/AFP) - Šest osoba, među kojimačetvoro djece, smrtno je stradalo u nevremenu koje je u subotuzahvatilo jugoistok i sjever Rumunjske, uzrokujući veliku materijalnuštetu, priopćio je u nedjelju rumunjski ministar okoliša.
BUKUREŠT, 29. kolovoza 2004. (Hina/AFP) - Šest osoba, među kojima četvoro djece, smrtno je stradalo u nevremenu koje je u subotu zahvatilo jugoistok i sjever Rumunjske, uzrokujući veliku materijalnu štetu, priopćio je u nedjelju rumunjski ministar okoliša.

U gradu Mircea Voda (na jugoistoku zemlje), bujica je odnijela devetogodišnjaka koji je pokušavao izvući iz vode mlađeg brata, dok su dva dvanaestogodišnjaka i desetogodišnja djevojčica smrtno stradali u Perieniju, pošto ih je snažna oluja zatekla na polju gdje su čuvali krave.

U pokrajini Vaslui (sjeveroistok zemlje) i Tulcea (jugoistok) utopile su se dvije žene, dok su u Constanti (jugoistok, na Crnom moru) i Bacau (sjever) poplavljene stotine kuća i tisuće hektara vinograda, a uništena su polja s kukuruzom i pšenicom.

Više desetaka gradova na tim područjima ostalo je u nedjelju bez električne energije zbog jakog vjetra koji je uništavao dalekovode.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙