FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SICG: RASTE POPULARNOST RADIKALA

BEOGRAD,30.kolovoza(Hina) - Najveću popularnost među strankama uSrbiji imaju Srpska radikalna stranka (SRS) Vojislava Šešelja iDemokratska stranka (DS) čiji je lider Boris Tadić, pokazuju uponedjeljak objavljeni rezultati agencije "Medijum Galup".
BEOGRAD,30.kolovoza(Hina) - Najveću popularnost među strankama u Srbiji imaju Srpska radikalna stranka (SRS) Vojislava Šešelja i Demokratska stranka (DS) čiji je lider Boris Tadić, pokazuju u ponedjeljak objavljeni rezultati agencije "Medijum Galup".

Prema rezultatima istraživanja javnog mišljenja koje je provela ta agencija, broj građana koji podržavaju SRS povećao se s 27,8 posto u srpnju na 33 posto kolovozu, dok DS bilježi manji pad, sa 32,6 u srpnju na 29,7 posto u kolovozu.

SRS najveću podršku ima u Vojvodini, a DS u Beogradu. Lagani pad popularnosti u odnosu na prošli mjesec bilježe i koalicija Srpskog pokreta obnove i Nove Srbije, kao i Pokret snaga Srbije srpskog biznismena Bogoljuba Tadića, dok je popularnost G17 plus i Demokratske stranke Srbije u laganom porastu.

(Hina) xtman ymaš

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙