FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

josipdol: opljačkana poslovnica banke

KARLOVAC, 27. kolovoza 2004. (Hina) - Tri maskirane osobe opljačkale sudanas oko 11,05 sati poslovnicu Erste-Steiermarkische banke uJosipdolu u Ogulinskoj ulici odnijevši nepoznatu količinu novca,priopćeno je danas iz karlovačke Policijske uprave.
KARLOVAC, 27. kolovoza 2004. (Hina) - Tri maskirane osobe opljačkale su danas oko 11,05 sati poslovnicu Erste-Steiermarkische banke u Josipdolu u Ogulinskoj ulici odnijevši nepoznatu količinu novca, priopćeno je danas iz karlovačke Policijske uprave.

Dvije maskirane osobe bile su naoružane puškama, a jedna električnom palicom. Razbojnici su prijetili i tražili da im se preda novac, a pljačkaš koji je imao palicu i torbu preskočio je pult i počeo kupiti novac.

Nakon toga prisilio je službenicu da mu iz druge prostorije preda novac pri čemu mu se službenica oduprla i zadobila udarce električnom palicom. Pljačkaši su nakon toga pobjegli automobilom crvene boje u nepoznatu smjeru.

Službenici banke je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici u Ogulinu gdje je zadržana na liječenju. U tijeku je kriminalistička obradba, a iz PU-a najavljuju da će mediji o tome biti izvještavani.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙