FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ORUŽANA PLJAČKA NA ZAGREBAČKOJ OBILAZNICI; RAZBOJNICI POBJEGLI S VIŠE OD STO TISUĆA KUNA

ZAGREB, 23. kolovoza 2004. (Hina) - Dvojica naoružanih maskiranihrazbojnika opljačkala su danas oko 11,30 sati na zagrebačkojobilaznici automobil koji je prevozio više od sto tisuća kuna dnevnogutrška benzinske postaje OMV Istrabenz, doznaje se u zagrebačkojpoliciji koja traga za srebrnim BMW-om kojim su razbojnici pobjegli.
ZAGREB, 23. kolovoza 2004. (Hina) - Dvojica naoružanih maskiranih razbojnika opljačkala su danas oko 11,30 sati na zagrebačkoj obilaznici automobil koji je prevozio više od sto tisuća kuna dnevnog utrška benzinske postaje OMV Istrabenz, doznaje se u zagrebačkoj policiji koja traga za srebrnim BMW-om kojim su razbojnici pobjegli.

Razbojnici su na zagrebačkoj obilaznici kod izlaza Sesvete-Popovec presreli automobil OMV-a, koji je vozila 24-godišnja djelatnica te tvrtke I.F., i prepriječili mu put, pa je vozačica morala stati. Razbojnici su zatim izišli iz svog automobila, a jedan od njih je pokušao otvoriti zaključana vrata OMV-ova automobila. Kako mu vozačica ni nakon prijetnje pištoljem nije željela otvoriti vrata, razbojnik je ispalio jedan hitac u suvozački prozor i iz automobila uzeo omotnicu s više od sto tisuća kuna dnevnog utrška OMV-ove benzinske postaje u Svetoj Heleni. Razbojnici su vozačici uzeli i mobitel i ključeve automobila te pobjegli u srebrnom BMV-u.

Djevojka je nakon pljačke zaustavila automobil koji ju je odvezao do prve benzinske postaje iz koje se javila policiji.

Opljačkana djevojka zapamtila je registarsku oznaku BMV-a, no provjerom je utvrđeno da registracija pripada nekom drugom automobilu, kazala je glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama.

Djevojka je u pljački od krhotina propucanog stakla lakše ozlijeđena po rukama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙