FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ESB: NA BANKOMATIMA MJESEČNO U PROSJEKU 2.485 TRANSAKCIJA

ZAGREB, 19. kolovoza 2004. (Hina) - U prvih sedam mjeseci ove godineprosječno mjesečno na bankomatima Erste & Steiermärkische banke (ESB)obavljeno je 2.485 transakcija, izvijestili su danas iz te banke.
ZAGREB, 19. kolovoza 2004. (Hina) - U prvih sedam mjeseci ove godine prosječno mjesečno na bankomatima Erste & Steiermärkische banke (ESB) obavljeno je 2.485 transakcija, izvijestili su danas iz te banke.

Tijekom srpnja ove godine na bankomatima te banke zabilježeno je više od 803 tisuće transakcija i još oko 175 tisuća upita o stanju računa, a u odnosu na početak ove godine broj transakcija povećan je za 30 posto.

U toj banci naglašavaju da se od ukupnog broja transakcija na bankomatima ESB njih 68 posto odnosi na korisnike kartica te banke, dok se 3 posto odnosi na korisnike ostalih kartica izdanih u mreži MBNet-a, dok 29 posto od svih transakcija otpada na korisnike kartica izdanih izvan Hrvatske.

U posljednjih godinu dana ESB je broj instaliranih bankomata povećala za 24 posto, pa je tako ta banka danas otvorila svoj 250-ti bankomat, i to u Mrkoplju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙