FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HT danas počinje kampanju za širokopojasni pristup Internetu

ZAGREB, 25. kolovoza 2004. (Hina) - Hrvatski telekom (HT) danas počinjenovu nacionalnu edukativnu kampanju o vrijednostima širokopojasnetehnologije (broadband) koja omogućava brži i lakši pristup i prijenospodataka s Interneta, pri čemu se korisniku naplaćuje samo promet kojije ostvario, a ne vrijeme provedeno na Internetu.
ZAGREB, 25. kolovoza 2004. (Hina) - Hrvatski telekom (HT) danas počinje novu nacionalnu edukativnu kampanju o vrijednostima širokopojasne tehnologije (broadband) koja omogućava brži i lakši pristup i prijenos podataka s Interneta, pri čemu se korisniku naplaćuje samo promet koji je ostvario, a ne vrijeme provedeno na Internetu.

U sklopu te kampanje, koja je najavljena na današnjem susretu s novinarima, HT će plakatima, TV spotovima i info-pultovima na prodajnim mjestima dodatno promovirati i svoju uslugu širokopojasnog pristupa Internetu MAXadsl.

Ta je usluga na području Zagreba dostupna od ožujka ove godine, do kraja rujna usluga bi trebala biti dostupna i u Rijeci, Splitu i Osijeku, a do kraja ove i s početkom iduće godine na cijelom području Hrvatske. Trenutno tu uslugu u Zagrebu koristi nešto više od 11 tisuća korisnika, među kojima je oko 80 posto kućnih, a 20 posto poslovnih korisnika. Do kraja godine u HT-u očekuju oko 20 tisuća korisnika.

Predstavljajući ciljeve kampanje voditelj projekta Richard Brešković naglasio je da tehnologija (ADSL) omogućava korisniku da stalno može biti na Internetu uz povoljnije plaćanje.

Za sada se ta usluga nudi u tri paketa različitih brzina primanja (download ) i slanja sadržaja (upload), od kojih će cijena najeftinijeg modela (za 512 MB) biti 157,38 kuna s PDV-om.

Direktor Korporativnih komunikacija HT-a Marjan Jurleka istaknuo je da se u cijeloj IT industriji ova godina označava kao godina broadbanda te da HT u tom smislu kasni tek tri do četiri mjeseca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙