FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: SVIJET UZ KAVU

ZAGREB, 24. srpnja 2004. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta
ZAGREB, 24. srpnja 2004. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta

BAGDAD - Znamenite iračke močvare, koje neki smatraju lokacijom biblijskog Rajskog vrta, bit će vraćene u stanje u kakvom su se nalazile stoljećima, objavio je program UN-a za zaštitu okoliša (UNEP). UNEP će uz pomoć japanske vlade i uloženih 11 milijuna dolara oživjeti močvare na jugu Iraka, koje je režim Sadama Huseina isušio gradnjom brana na Eufratu i Tigrisu. Direktor UNEP-a Klaus Toepfer ističe da su "Močvare Mezopotamije" najveći vodeni ekosustav na kopnenom dijelu Bliskog istoka i zapadne Euroazije.

NEW YORK - Američka vojska dugo je vremena privlačila novake sloganom "Budi ono što možeš", no sada vojnici, vojnikinje i članovi njihovih obitelji mogu obaviti plastičnu operaciju, uključujući i povećanje grudi na teret poreznih obveznika. Časopis New Yorker piše da pripadnici svih rodova američke vojske mogu besplatno zategnuti lice, povećati grudi, obaviti liposukciju ili korekciju nosa. U razdoblju od 2000. do 2003. godine, vojni su liječnici obavili 496 operacija povećanja grudi i 1.361 liposukciju "u vojne svrhe". "Kirurzi se moraju na nekome vježbati", rekla je glasnogovornica američke vojske.

VICENZA - U Italiji je uhićena 80-godišnja starica, koja bi najprije uspavala svoje poznanice, potom ih pokrala i naposlijetku prokockala novce u nekim od najboljih casina u Europi. Vittoria Benetti uhićena je u svom domu u Vicenzi na sjeveru zemlje, nedugo nakon posljednje krađe u kojoj se domogla tisuću eura. Prema policijskom izvješću, taktika gospođe Benetti sastojala se od toga da najprije zapriča putnice u vlaku, potom im stavi tabletu za spavanje u kavu i kada zaspu ukrade im novce.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙