FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: U SRBIJI UHIĆENA ŽENA KOJA JE PRODALA SVOJU MALOLJETNU KĆER U HRVATSKU

ZAGREB, 23. srpnja 2004. (Hina) - "Pripadnici Odjela za javni red i mirbeogradskog SUP-a uhitili su u četvrtak ženu koja je svoju maloljetnukćerku prodala u Hrvatsku za 2800 eura", javlja beogradski "Blic".
ZAGREB, 23. srpnja 2004. (Hina) - "Pripadnici Odjela za javni red i mir beogradskog SUP-a uhitili su u četvrtak ženu koja je svoju maloljetnu kćerku prodala u Hrvatsku za 2800 eura", javlja beogradski "Blic".

Žena je prodala djevojčicu a policiji prijavila nestanak djeteta, navodi beogradski list, ne navodeći nikakve dodatne podatke o tom slučaju.

"Pretpostavljamo da je djevojčicu prodala za prostituciju", izjavljuje za "Blic" Budimir Poluga, načelnik Odjela za javni red i mir beogradskog SUP-a, ističući da je nedavno riješen i slučaj u kojem je bez znanja majke 17-godišnja djevojčica "preprodavana između trojice kriminala za 500 eura", prenosi beogradski list njegove riječi.

Načelnik Poluga kaže da policija intenzivno radi na svim djelima u kojima se radi o zloupotrebi djece, počevši od prosjačenja na ulicama do prostitucije, i da se ta djela tretiraju kao organizirani kriminal, navodi "Blic".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙