FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

GLAVNI TAJNIK NATO-A U PONEDJELJAK U POSJETU BEOGRADU

BEOGRADUBEOGRAD,18. srpnja 2004.(Hina) - Glavni tajnik NATO-a Jaap de HoopScheffer u ponedjeljak dolazi u službeni posjet Beogradu, tijekomkojega će se sastati s najvišim dužnosnicima državne zajednice Srbijei Crne Gore i dužnosnicima obje republike-članice.
BEOGRAD,18. srpnja 2004.(Hina) - Glavni tajnik NATO-a Jaap de Hoop Scheffer u ponedjeljak dolazi u službeni posjet Beogradu, tijekom kojega će se sastati s najvišim dužnosnicima državne zajednice Srbije i Crne Gore i dužnosnicima obje republike-članice.

Scheffer će se, kako je najavljeno, u Beogradu sastati s predsjednikom SCG Svetozarom Marovićem, ministrom vanjskih poslova SCG Vukom Draškovićem i ministrom obrane SCG Prvoslavom Davinićem, te s crnogorskim predsjednikom Filipom Vujanovićem i premijerima Srbije i Crne Gore Vojislavom Koštunicom i Milom Đukanovićem.

Kako je priopćeno iz Ministarstva vanjskih poslova SCG, "u razgovorima će biti razmijenjena mišljenja o mogućnostima i načinima za unaprijeđenje postojećih, kao i razvoja novih oblika suradnje SCG i NATO-a u cilju približavanja SCG euroatlanskim integracijama i pristupanju programu Partnerstvo za mir".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙