FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjedništvo HDZ-a raspravljalo o strategiji u procesu pristupanja Hrvatske EU

ZAGREB, 22. srpnja 2004. (Hina) - Predsjedništvo Hrvatske demokratskezajednice na današnjoj sjednici raspravljalo je o strategiji u procesupristupanja Hrvatske EU, priopćeno je iz tajništva te stranke.
ZAGREB, 22. srpnja 2004. (Hina) - Predsjedništvo Hrvatske demokratske zajednice na današnjoj sjednici raspravljalo je o strategiji u procesu pristupanja Hrvatske EU, priopćeno je iz tajništva te stranke.

Najvišem su stranačkom tijelu prikazani glavni zadaci koje tijela državne uprave trebaju provesti tijekom procesa približavanja EU s naglaskom na poslove koji slijede u sljedećih nekoliko mjeseci, odnosno tijekom procesa analize usklađenosti zakonodavstva (screening), priprema za i početka pregovora, te priprema za korištenje predpristupne pomoći EU.

Predsjedništvo HDZ-a na današnjoj je sjednici, sukladno odredbama Statuta, suspendiralo sva stranačka prava Anti Lončaru, Živku Zriliću i Krešimiru Papcu zbog ponašanja koje šteti ugledu i političkim interesima stranke, stoji u priopćenju HDZ-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙