FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

RASPUŠTENA OREBIĆKA OPĆINSKA ORGANIZACIJA HSS-A ZBOG KOALICIJE S HDZ-OM

DUBROVNIK, 26. lipnja 2004. (Hina) - Predsjedništvodubrovačko-neretvanske Županijske organizacije HSS-a odlučilo je nadanašnjoj sjednici raspustiti orebićku općinsku organizaciju HSS-a isuspendirati Joška Đelduma, Smiljana Radića i Ante Martinovića,trojicu vijećnika u Općinskome vijeću.
DUBROVNIK, 26. lipnja 2004. (Hina) - Predsjedništvo dubrovačko-neretvanske Županijske organizacije HSS-a odlučilo je na današnjoj sjednici raspustiti orebićku općinsku organizaciju HSS-a i suspendirati Joška Đelduma, Smiljana Radića i Ante Martinovića, trojicu vijećnika u Općinskome vijeću.

Kako je na današnjoj konferenciji za novinare rekao predsjednik Županijske organizacije Marinko Filipović, tim je odlukama "sanirano postojeće stanje u općinskoj organizaciji HSS-a u Orebiću", te će na idućoj sjednici predsjedništva Županijske organizacije biti imenovan povjerenik stranke za tu općinu.

Problemi između vodstva Županijske organizacije i općinske organizacije HSS-a u Orebiću počeli su nakon nedavnih ponovljenih lokalnih izbora, kada su vijećnici HSS-a, suprotno odlukama središnjice, ušli u koaliciju s HDZ-om i sastavili vlast u Orebiću, te za predsjednika Općinskoga vijeća izabrali Joška Đelduma iz HSS-a, a za načelnika Tomislava Jurjevića iz HDZ-a.

(Hina) xhš ymc

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙