FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MIRKO JOVIĆ SLIJEDEĆI NA LISTI HAAŠKIH OPTUŽENIKA?

BEOGRAD,21. srpnja(Hina) - Bivši predsjednik tzv. RSK Goran Hadžićoptužen je u Den Haagu na osnovu svjedočenja nekih Srba iz istočneSlavonije, bivših pripadnika teritorijalne obrane "RSK", a ključnisvjedok protiv njega je Mirko Jović, nekadašnji predsjednik Srpskenarodne obnove i vođa paravojne dobrovoljačke jedinice "Dušan Silni",za kojega se može pretpostaviti da će i sam biti optužen za ista djelakao i Hadžić, piše beogradski dnevnik "Glas javnosti" od srijede.
BEOGRAD,21. srpnja(Hina) - Bivši predsjednik tzv. RSK Goran Hadžić optužen je u Den Haagu na osnovu svjedočenja nekih Srba iz istočne Slavonije, bivših pripadnika teritorijalne obrane "RSK", a ključni svjedok protiv njega je Mirko Jović, nekadašnji predsjednik Srpske narodne obnove i vođa paravojne dobrovoljačke jedinice "Dušan Silni", za kojega se može pretpostaviti da će i sam biti optužen za ista djela kao i Hadžić, piše beogradski dnevnik "Glas javnosti" od srijede.

"Ne znam odakle vam informacije o optužnici protiv mene. Točno je da sam o tome razgovarao s nekim ljudima, ali to je bilo prije dvije, tri godine. Sada nisam čuo ništa o tome", izjavio je Jović za "Glas javnosti", ne želeći odgovoriti na pitanje kako bi reagirao kada bi optužnica stigla, jer su to "spekulacije i priče koje se ne zasnivaju na realnim informacijama".

U beogradskom Uredu Međunarodnog kaznenog suda (ICTY), piše dnevnik, nadležni nisu htjeli ni potvrditi niti demantirati informaciju da je Mirko Jović "slijedeći na haaškoj listi".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙