FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PREMIJERKA NOVOG ZELANDA ZBOG RAGBIJA PREKRŠILA OGRANIČENJE BRZINE

WELLINGTON, 21. srpnja 2004. (Hina/Reuters) - Premijerka Novog ZelandaHelen Clark pod žestokim je napadom javnosti jer je njezinamotorizirana pratnja prošli tjedan uvelike premašila odredbu oprekoračenju brzine kako bi šefica vlade stigla na ragbi susret NovogZelanda i vječnog suparnika Australije.
WELLINGTON, 21. srpnja 2004. (Hina/Reuters) - Premijerka Novog Zelanda Helen Clark pod žestokim je napadom javnosti jer je njezina motorizirana pratnja prošli tjedan uvelike premašila odredbu o prekoračenju brzine kako bi šefica vlade stigla na ragbi susret Novog Zelanda i vječnog suparnika Australije.

Clark je "zapela" na novozelandskom Južnom otoku, a kako bi ulovila zrakoplov za Wellington, pratnja ju je iz grada Waimate morala prevesti do Christchurcha znatno brže od dozvoljenih 100 kilometara na sat na otvorenoj cesti.

"Morala je znati da njezina pratnja juri ko' luda, no možda misli da ima pravo rastjerivati s ceste panične seljane kao da je južnoamerički diktator", rekao je glasnogovornik oporbene stranke Stephen Franks.

Clark je stigla na utakmicu na kojoj je Novi Zeland uvjerljivo pobjedio Australiju 16-7 i tako osvojio Bledisloe kup.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙