FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

TEKSAŠANKA OPTUŽENA ZA KRŠENJE MORALA ZBOG PRODAJE VIBRATORA

DALLAS, 21. srpnja 2004. (REUTERS/Hina) - Teksašanku Joanne Webb sudje oslobodio optužbi za kršenje morala zbog prodaje "seksualnihigračaka" i objašnjavanja kupcima kako ih koristiti, izvijestili susudski dužnosnici.
DALLAS, 21. srpnja 2004. (REUTERS/Hina) - Teksašanku Joanne Webb sud je oslobodio optužbi za kršenje morala zbog prodaje "seksualnih igračaka" i objašnjavanja kupcima kako ih koristiti, izvijestili su sudski dužnosnici.

Joanne Webb majka troje djece i bivša učiteljica u gradu Burlesonu u blizini Forth Wortha prijetila je kazna od godina dana zatvora nakon što je prodala vibrator na privatnoj zabavi dvoma policijskim djelatnicima koji su se predstavili kao bračni par.

Njezin odvjetnik Bill Moore izjavio je da je njegov ured prošlog tjedna tražio odbacivanje slučaja.

Slučaj je izazvao pozornost nacije i raspravu o tome treba li osoba koja je prodala vibratore odraslim osobama ići u zatvor.

Teksaški zakon dopušta prodaju "seksualnih igračaka" dok su oglašene kao novi artikl, ali ako ih neka osoba pojedinačno iznese na tržište s namjerom da pokaže kako se koriste u seksu podliježe optužbi za nemoralno ponašanje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙