FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ĆELAVI LJUDI JEDU BESPLATNO U KALIFORNIJSKOM RESTORANU

SAN FRANCISCO, 9. srpnja 2004. (Hina/dpa) - Vlasnik jednog restorana usjeveroistočnoj Kaliforniji dospio je na naslovnice svim američkihnovina nakon što je ponudio besplatnu hranu posjetiteljima lokala kojisu ćelavi.
SAN FRANCISCO, 9. srpnja 2004. (Hina/dpa) - Vlasnik jednog restorana u sjeveroistočnoj Kaliforniji dospio je na naslovnice svim američkih novina nakon što je ponudio besplatnu hranu posjetiteljima lokala koji su ćelavi.

Gary Arnold, koji se i sam ponosi glatkom lubanjom, svake srijede u svojem restoranu nudi besplatnu hranu potpuno ćelavim gostima, a klijentima koji ipak imaju nešto kose odobrava veliki popust i to po načelu "što manje kose, to veći popust", pa oni koji imaju manje od 50 posto kose sve što konzumiraju plaćaju u pola cijene.

Ta posebna ponuda privlači "ćelavce" odasvud, ne samo zbog popusta u cijenama, već i zbog toga što se ugodno osjećaju u okruženju sličnih sebi.

"Nekad se na ćelavost gledalo s prijezirom, a sad mislim da je ono u trendu", izjavio je Arnold za mjesni dnevnik Lodi news.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙