FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MESIĆ primio izaslanstvo udruge hrvatskih brojnih obitelji "8+"

ZAGREB, 17. srpnja 2004. (Hina) - Predsjednik Republike HrvatskeStjepan Mesić primio je izaslanstvo Udruge hrvatskih brojnih obitelji8 + iz Vinkovaca, koja je osnovana 1999. godine s ciljem udruživanjabrojnih obitelji sa osmero i više djece, priopćeno je iz Uredapredsjednika.
ZAGREB, 17. srpnja 2004. (Hina) - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić primio je izaslanstvo Udruge hrvatskih brojnih obitelji 8 + iz Vinkovaca, koja je osnovana 1999. godine s ciljem udruživanja brojnih obitelji sa osmero i više djece, priopćeno je iz Ureda predsjednika.

Izaslanstvo je predstavilo predsjedniku Mesiću svoj rad i buduće projekte kao što su informatička edukacija djece iz socijalno ugroženih obitelji, ekološke zadruge, centar za dijete i obitelj. Udruga se zalaže za povećanje nataliteta te rješavanje demografske obnove, djeluje na području čitave Hrvatske i jedina je takva u našoj zemlji.

Predsjednik je podržao inicijativu da MORH vojne objekte koje ne koristi na Jadranu ustupi za ljetovanje djece iz brojnih obitelji kao i osnivanje fonda za financiranje školovanja i zapošljavanja djece iz tih obitelji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙