FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: kolona vozila prije ulaza u tunel Sv. Rok

ZAGREB, 17. srpnja 2004. (Hina) - Na ulazu u tunel Sv. Rok naautocesti A1 zbog suženja autoceste pri prolazu kroz tunel, stvorilase kolona vozila duga dva kilometra javio je HAK.
ZAGREB, 17. srpnja 2004. (Hina) - Na ulazu u tunel Sv. Rok na autocesti A1 zbog suženja autoceste pri prolazu kroz tunel, stvorila se kolona vozila duga dva kilometra javio je HAK.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, autocesti A1 Zagreb-Split dionica Bosiljevo-Žuta Lokva, promet je pojačan dok je na državnoj cesti D1 Karlovac-Korenica promet pojačan u oba smjera, pa se vozači upozoravaju na moguće kraće zastoje na izlazu i ulazu iz Karlovca, kroz Slunj te na dijelu ceste Plitvice-Korenica.

Na naplatu Lučko vozila ulaze u pet-šest kolona, a u Karlovcu izlaze s autoceste na šest izlaza. Dugih čekanja nema, no posebno je gust promet kroz grad Karlovac. Prema jugu vozi se bez zastoja, s dobrom putnom brzinom.

Kraći zastoji se mogu očekivati na dionicama na kojima traju radovi te na prilaznim cestama turističkih srediąta u Istri, Kvarneru i Dalmaciji. Kolnici su suhi a vidljivost dobra.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb na cestovnom prolazu Vukova Gorica, zbog uklanjanja naplatnih kućica, do 19. srpnja kroz četiri sjeverna prolaza se prometuje usporeno.

Na 87. kilometru autoceste A1 Zagreb-Split u pravcu čvora Ogulin zatvoren je preticajni trak zbog radova na održavanju.

Do 14 sati, zabrana je prometa teretnim motornim vozilima najveće dopuątene mase iznad 7,5 tona na važnijim državnim cestama i trajektnim lukama Split i Zadar.

Na Bregani i Macelje povremeno je pojačan ulaz osobnih vozila, kampera i autobusa. Na izlaz iz zemlje, na graničnom prijelazu Bajakovo, kolona je teretnih vozila od dva kilometara koja čekaju oko 12 sati na prijelaz. Na istom prijelazu na izlazu kolona putničkih vozila od 5 kilometara čeka 4 sata.

Trajekti plove prema plovidbenom redu. Na trajektnom pristaništu Prizna na liniji za Pag kolona je vozila duga je 2,5 kilometara, te se stalno povećaba dok je na Jablancu za otok Rab duga 3,5 kilometara. Ostale linije također bilježe pojačan promet.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙