FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet zgusnut na cestama prema moru

ZAGREB, 10. srpnja 2004. (Hina) - Kolone vozila s graničnih prijelazaod Slovenije i Mađarske zgusnule su promet na većini cesta prema moru:posebice na autocestama Zagreb-Karlovac-Rijeka, odnosnoBosiljevo-Zadar-Pirovac i Slavonski Brod-Zagreb, kao i po državnojcesti Karlovac-Plitvice-Gračac-Knin, izvijestio je jutros HAK.
ZAGREB, 10. srpnja 2004. (Hina) - Kolone vozila s graničnih prijelaza od Slovenije i Mađarske zgusnule su promet na većini cesta prema moru: posebice na autocestama Zagreb-Karlovac-Rijeka, odnosno Bosiljevo-Zadar-Pirovac i Slavonski Brod-Zagreb, kao i po državnoj cesti Karlovac-Plitvice-Gračac-Knin, izvijestio je jutros HAK.

Na naplati Lučko kraj Zagreba vozila ulaze u pet-šest dugih kolona, a u Karlovcu izlaze s autoceste u šest-sedam kolona. Dugih čekanja nema, no, posebno je gust promet u gradu Karlovcu. Prema jugu vozi se bez zastoja, s dobrom putnom brzinom. Povremeno, jak je promet i prema unutrašnjosti. HAK moli vozače za strpljenje i pozornu vožnju.

Zbog prometne nezgode na 335. km južne strane autoceste Zagreb-Lipovac, na području Slavonskog Broda promet se odvija pretjecajnim trakom.

Međunarodna automobilska brdska utrka, danas od 13 do 17 sati, a u nedjelju, 11. srpnja, od 8 do 17 sati, zatvara za promet dionicu ceste D32, Prezid-Čabar-Delnice, na dijelu od Smreća do Tršća. Obilazak je: Parg-Čabar-Zamost-Mali Lug (i obratno).

Granični prijelazi Bregana, Macelj, Pasjak, Rupa, Kaštel i Goričan bilježe povremeno pojačan ulaz osobnih vozila, kampera i autobusa. Na graničnom prijelazu Bajakovo na izlazu je duga kolona teretnih vozila pa su i čekanja znatno dulja nego kod osobnih vozila.

Trajekti plove prema plovidbenom redu, bez čekanja na ukrcaj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙