FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: magla smanjuje vidljivost od Ivanje Reke do Ivanić Grada

ZAGREB, 8. srpnja 2004. (Hina) - Na dijelu autoceste A3 od IvanjeReke - Ivanić Grada magla smanjuje vidljivost na 150-200 metara dok uostalom dijelu zemlje meteorološke prilike pogoduju vožnji, javio jejutros HAK.
ZAGREB, 8. srpnja 2004. (Hina) - Na dijelu autoceste A3 od Ivanje Reke - Ivanić Grada magla smanjuje vidljivost na 150-200 metara dok u ostalom dijelu zemlje meteorološke prilike pogoduju vožnji, javio je jutros HAK.

Promet je srednjeg intenziteta i odvija se redovno. Kraći zastoji mogu se očekivati tijekom dana na dionicama cesta na kojima traju radovi, te na prilaznim cestama većih gradova i turističkih središta.

Zbog uklanjanja naplatnih kućica na cestovnom prolazu Vukova Gorica, na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, do 19. srpnja, promet se odvija na četiri sjeverna prolaza naplatnih kućica uz ograničenje brzine na 40 kilometara na sat.

Na dionici autoceste A3 Zagreb-Slavonski Brod promet se, zbog sanacije sjevernog kolnika od 310.- 313. km odvija dvosmjerno južnim kolnikom, uz ograničenje brzine na 80 kilometara na sat.

Na dionici ceste D21, Pula-Labin-Opatija, radovi oko Medveje znatno usporavaju promet, pa Vam predlaľemo da vozite obilazno cestom tunel Učka-Vozilići-Labin (i obratno).

Dijelom Jadranske magistrale južno od Opuzena, između Rabe i Kleka, vozi se naizmjence, uz semafore.

Podizni most Tisno između otoka Murtera i kopna, do 1. rujna podiže se od 9 do 9:30 i od 17 do 17:30.

Na graničnim prijelazima osobna vozila prometuju bez dužih čekanja na prijelaz granice. Na GP Bajakovo formirala se kolona teretnih vozila koja čeka na izlaz iz Hrvatske, dok se na GP Macelj povremeno formira kraća kolona teretnih vozila na ulazu u zemlju.

Zbog razminiranja terena GP-a Hrvatska Kostajnica do 15. kolovoza svakodnevno u vremenu od 7 do 19h bit će zatvoren za sav promet. Vozila će se propuštati svaka dva sata po 15 minuta.

Trajekti plove prema plovidbenom redu, bez čekanja na ukrcaj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙