FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: na autocesti Zagreb - Karlovac magla

ZAGREB, 6. srpnja 2004. (Hina) - Na dijelu autoceste A1 Zagreb-Karlovacmagla na pojedinim dionicama smanjuje vidljivost na 200-injak metara,inače je vidljivost dobra i ceste suhe, izvijestio je Hrvatskiautoklub (HAK).
ZAGREB, 6. srpnja 2004. (Hina) - Na dijelu autoceste A1 Zagreb-Karlovac magla na pojedinim dionicama smanjuje vidljivost na 200-injak metara, inače je vidljivost dobra i ceste suhe, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog uklanjanja naplatnih kućica kod cestovnog prolaza Vukova Gorica, na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, promet će se do 19. srpnja odvijati na četiri sjeverna prolaza naplatnih kućica uz ograničenje brzine 40 km/h.

Na dionici autoceste A3 Zagreb-Slavonski Brod promet se zbog sanacije sjevernog kolnika od 310.-313. kilometra odvija dvosmjerno južnim, uz ograničenje brzine na 80 km/h.

Na cesti D21, Pula-Labin-Opatija, radovi oko Medveje znatno usporavaju promet, pa je uputno ići tunelom Učka, te preko Vozilića prema Labinu.

Dijelom jadranske magistrale južno od Ploča, između Rabe i Kleka, vozi se naizmjence uz regulaciju prometa semaforima.

Promet graničnim prijelazima rijedak je i redovit. Jedino je na graničnim prijelazima Macelj i Bajakovo pojačan teretni promet u oba smjera, no nisu dojavljena duža čekanja.

Zbog razminiranja terena GP Hrvatska Kostajnica do 15. kolovoza svakodnevno u vremenu od 7 do 19 sati za sav promet bit će zatvoren. Vozila će se propuštati svaka dva sata po 15 minuta.

Trajekti plove prema plovidbenom redu, a na ukracaj se ne čeka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙