FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZRAKOPLOV PRISILNO SLETIO U RIMSKU ZRAČNU LUKU FIUMICINO, NEMA OZLIJEĐENIH

RIM, 16. srpnja 2004. (Hina/AFP) - Čarter zrakoplov koji je letio zaHavanu morao se u petak prisilno vratiti u rimsku zračnu lukuFiumicino kada mu se zapalio motor, ali nitko od putnika nijeozlijeđen, doznaje se iz zračne luke.
RIM, 16. srpnja 2004. (Hina/AFP) - Čarter zrakoplov koji je letio za Havanu morao se u petak prisilno vratiti u rimsku zračnu luku Fiumicino kada mu se zapalio motor, ali nitko od putnika nije ozlijeđen, doznaje se iz zračne luke.

Zrakoplov tipa Boeing 767 tvrtke Blue Panorama s 273 putnika i 8 članova posade poletio je u petak u podne iz Rima u pravcu Havane, kad je jedan od motora zahvatila vatra.

Kapetan zrakoplova vratio se u Rim i prisilno sletio. U pomoć su odmah pritekle sve spasilačke službe u toj međunarodnoj zračnoj luci. Putnici i posada su evakuirani, a osobe koje su bile u stanju šoka prevezene su u bolnice glavnog talijanskog grada.

Požar je ubrzo stavljen pod nadzor. Zrakoplov je u ranim poslijepodnevnim satima stajao na uzletištu 1, dok je drugo uzletište bilo zatvoreno zbog opreza. Promet se odvijao trećim uzletištem, što je dovelo do kašnjenja u zračnom prometu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙