FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

POTROŠAČI U ITALIJI SPREMAJU BOJKOT RAZGOVORA MOBITELIMA ZBOG CIJENA

RIM, 13. srpnja 2004. (Hina/AFP) - Nekoliko potrošačkih udruga uItaliji pozvalo je na dvosatni bojkot razgovora mobitelom 15. srpnja uznak prosvjeda protiv, prema njihovom mišljenju, previsokih cijenakoje su odredili operateri.
RIM, 13. srpnja 2004. (Hina/AFP) - Nekoliko potrošačkih udruga u Italiji pozvalo je na dvosatni bojkot razgovora mobitelom 15. srpnja u znak prosvjeda protiv, prema njihovom mišljenju, previsokih cijena koje su odredili operateri.

Četiri udruge objavile su u utorak zajedničku izjavu sa savjetima kako poštovati bojkot razgovora i komuniciranja SMS porukama koji će se provesti od 12 do 14 sati.

Tako se milijunima korisnika mobitela - krajem prošle godine u Italiji je bilo 57 milijuna mobitela - preporučuje da postave alarm nekoliko minuta prije podneva u četvrtak, kako ne bi zaboravili na štrajk.

Upozorava se vlasnike mobitela da što budu uspješniji u apstinenciji, to će biti snažnije posljedice po mobilne operatere, i upućuje ih na korištenje fiksnih telefona za hitne pozive.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙