FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ITALIJA: ŠTRAJK ZAPOSLENIH U GRADSKOM PROMETU

RIM, 6. srpnja 2004. (Hina) - Zaposleni u gradskim prometnim poduzećimau Italiji stupili su u utorak u 24-erosatni štrajk u znak prosvjedajer još nisu provedeni sporazumi koji su potpisani 20. prosinca prošlegodine između sindikata i predstavnika vlade te zbog neproduživanjaradnih ugovora za 120.000 zaposlenih.
RIM, 6. srpnja 2004. (Hina) - Zaposleni u gradskim prometnim poduzećima u Italiji stupili su u utorak u 24-erosatni štrajk u znak prosvjeda jer još nisu provedeni sporazumi koji su potpisani 20. prosinca prošle godine između sindikata i predstavnika vlade te zbog neproduživanja radnih ugovora za 120.000 zaposlenih.

Sindikati CGIL, CISL i UIL, kao i bazni sindikati Cobas, pozvali su zaposlene u gradskim autobusnim, tramvajskim i poduzećima podzemne željeznice na štrajk kako bi se upozorilo na nepoštivanje dogovora iz prošle godine.

Gradski autobusi, tramvaji i metroi stoje od 8,30 ili 9 sati, ovisno o gradu, kako bi se u špicama omogućilo ostalima dolazak na posao. Štrajk će biti na dva do tri sata prekinut poslije 17 sati kako bi se zaposleni u drugim tvrtkama mogli vratiti kućama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙