FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MINISTAR VUKELIĆ U HUP-U

ZAGREB, 14. srpnja 2004. (Hina) - Problematika izvoza, mjere poticanjapoduzetništva, sudjelovanje poslodavaca u radnim skupinamaministarstva, uključenje HUP-a u projekte edukacije poduzetnika, kao ipojedini zakonski propisi, bile su neke od tema današnjeg sastankaministra gospodarstva, rada i poduzetništva Branka Vukelića ipredstavnika Hrvatske udruge poslodavaca, na čelu s glavnim direktoromBernardom Jakelićem.
ZAGREB, 14. srpnja 2004. (Hina) - Problematika izvoza, mjere poticanja poduzetništva, sudjelovanje poslodavaca u radnim skupinama ministarstva, uključenje HUP-a u projekte edukacije poduzetnika, kao i pojedini zakonski propisi, bile su neke od tema današnjeg sastanka ministra gospodarstva, rada i poduzetništva Branka Vukelića i predstavnika Hrvatske udruge poslodavaca, na čelu s glavnim direktorom Bernardom Jakelićem.

Ministar Vukelić je, kako su izvijestili iz Ministarstva, istaknuo otvorenost Ministarstva za dijalog s članovima HUP-a, kao i spremnost za konkretno rješavanje problema. Stoga ih je još jednom pozvao da se aktivno uključe svojim sugestijama, ali i primjedbama.

Jedan od problema koju su istaknuli poduzetnici je i sporost administracije u pojedinim segmentima, te je ministar pozvao poduzetnike da izvijeste o nepravilnostima, odnosno primjedbama. Jedna od mogućnosti je i dojava na «Otvoreni telefon» Ministarstva.

Ministar Vukelić i glavni direktor HUP-a Jakelić najavili su redovite mjesečne sastanke, odnosno daljnju aktivnu komunikaciju između Ministarstva i HUP-a, što je, zaključeno je na sastanku održanom u sjedištu HUP-a, od obostranog interesa. Uz ministra su na sastanku bili i pomoćnik Ivica Horvat, državni tajnik za gospodarstvo Vladimir Vranković te državna tajnica za poduzetništvo Tajana Kesić Šapić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙