FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

COCA COLA BEVERAGES PREDSTAVILA NOVU IZVORSKU VODU "BISTRA"

ZAGREB, 14. srpnja 2004. (Hina) - Tvrtka Coca Cola Beverages Hrvatskapredstavila je danas novu prirodnu i gaziranu izvorsku vodu "Bistra",čija je distribucija započela ovog tjedna, a sutra započinje imarketinška kampanja za taj novi proizvod.
ZAGREB, 14. srpnja 2004. (Hina) - Tvrtka Coca Cola Beverages Hrvatska predstavila je danas novu prirodnu i gaziranu izvorsku vodu "Bistra", čija je distribucija započela ovog tjedna, a sutra započinje i marketinška kampanja za taj novi proizvod.

Ukupna investicija u razvoj ovog proizvoda bila je 15 milijuna eura, kazao je član Uprave Coca Cola Beveragesa Vinko Dumičić te dodao da je ulaganje u potpunosti financirano stranim kapitalom.

Voda "Bistra" se, prema riječima direktora za poslovanje vodom Coca Cola Beveragesa Ante Biluša, puni u punionici Gotalka u selu Gotalovec nedaleko Budinšćine, iz izvora na dubini od 450 metara.

Uvođenjem izvorske vode u svoj asortiman, Coca Cola Beverages je postala potpuni dobavljač bezalkoholnih pića, koji je sada izašao i na najveću i najrazvijeniju kategoriju bezalkoholnih pića na hrvatskom tržištu.

Naime, pojasnio je Biluš, pakirana voda u Hrvatskoj čini više od 50 posto tržišta bezalkoholnih pića, a u ukupnoj prodaji pakiranih voda u 2003. godini gazirane su vode činile 77 posto, a negazirane 23 posto, pri čemu segment negaziranih voda bilježe stopu rasta od oko 20 posto godišnje.

U segmentu pakiranih voda na hrvatskom tržištu postoji respektabilna konkurencija, rekao je Biluš te dodao da se Coca Cola Beverages neće zadovoljiti marginalnim udjelom već želi postati jedan od dva vodeća proizvođača vode na hrvatskom tržištu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙