FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: SVIJET UZ KAVU

ZAGREB, 14. srpnja 2004.(Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 14. srpnja 2004.(Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.

LILLE - Lopovi su otkopali grob jedne Francuskinje i s leša skinuli nakit vrijedan stotine eura, izvijestila je policija. Žena, koja je u travnju umrla u 82 godini, zatražila je prije smrti da ju se pokopa s nakitom, kako bi izbjegla svađu oko ostavštine između svoje petero djece. Bizaran zločin otkrio je njen bivši partner koji je pronašao lijes odbačen nedaleko groblja u selu Haulchin na sjeveru Francuske. Tijelo je još bilo u lijesu, no nedostajale se naušnice, dvije ogrlice, dvije narukvice i pet prstenova koji su ukradeni.

LONDON - Britanac koji si je slučajno propucao testise nakon što je popio 15 krigli piva, u utorak je osuđen na petogodišnju zatvorsku kaznu zbog ilegalnog posjedovanja vatrenog oružja. 28-godišnji David Walker posvađao se s prijateljem u pubu u južnom Yorkshireu, na sjeveru Engleske, pa je otišao kući po svoju skraćenu sačmaricu i sakrio ju u hlače. No, dok se vraćao u pub puška je opalila i "lansirala" sačmu u njegove testise. Liječnik je kasnije, na hitnoj operaciji, uklonio ono što je od testisa ostalo. Na prvom saslušanju pred sudom u Sheffieldu Walker je priznao posjedovanje zabranjenog oružja.

KEMPTEN - Zdravstvene vlasti južne Njemačke oglasile su jučer uzbunu zbog opasnosti od epidemije salmonele, nakon što je šest žena umrlo pod sumnjivim okolnostima u lokalnom staračkom domu i bolnici. Državni odvjetnici naredili su obdukcije žrtava kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, a prvi nalazi upućuju na simptome salmonele. Ured za zdravstvo regije Oberallgaeu objavio je da je 77 osoba prebačeno u bolnicu pod sumnjom da su otrovani salmonelom, a pozitivnima su se dosad pokazala 23 slučaja.

RIM - Hollywoodski glumac George Clooney kupio je imanje koje graniči s njegovim veličanstvenim posjedom iz 18. stoljeća na obalama talijanskog jezera Como, objavili su talijanske novine. Cijena posjeda, koji se sastoji od dvije vile nasuprot njegovoj vili Oleandri, nije objavljena. ToKupnja posjeda će mu omogućiti veću privatnost od nasrtljivih obožavatelja i omogućiti da ugosti više gostiju, pišu mediji. Američki glumac u Italiji trenutno snima film "Oceanovih dvanaest", u kojemu još glume Brad Pitt, Catherina Zeta-Jones, Julia Roberts i Matt Damon.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙