FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: HRVATSKA U 15,30 SATI

ZAGREB, 20. lipnja 2004.(Hina) - Pregled važnijih događaja u Hrvatskojdo 15,30 sati.
ZAGREB, 20. lipnja 2004.(Hina) - Pregled važnijih događaja u Hrvatskoj do 15,30 sati.

ZAGREB - Predsjednik Hrvatskoga seljačkog saveza Darko Grivičić pozvao je, s današnje konferencije za novinare, Vladu na hitan razgovor o ovogodišnjoj žetvi pšenice, koji bi se trebao održati "već sutra ili prekosutra, a ne za desetak dana, kako poručuje ovlašteno Ministarstvo". Grivičić je rekao kako Savez ima informaciju da Vlada "namjerno odgađa pitanja vezana uz žetvu i otkupljivača pšenice kako bi se u posljednjem trenutku našao spasitelj", a to bi, po njegovim riječima, trebao biti "jedan od financijera HDZ-a koji bi ovogodišnju pšenicu otkupljivao po svojim uvjetima". Grivičić nije želio odgovoriti o kojem se financijeru radi, no ipak je rekao da je riječ o "najjačoj hrvatskoj firmi koja se bavi agrarom". Poručio je i kako nije realno očekivati da će seljaci pristati "na cijenu pšenice manju od prošlogodišnje, a to je ispod jedne kune po kilogramu".

ZADAR - Jedna je osoba poginula, a dvije su ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila jedan sat poslije ponoći na cesti između Gračaca i Obrovca. Po podacima Policijske uprave zadarske, nesreća se dogodila na južnoj strani tunela Prezida kada je "mercedes 250" novosadskih registarskih oznaka, koji se kretao iz smjera Gračaca prema Obrovcu, u zavoju sletio s ceste, prevrnuo se nekoliko puta i završio u provaliji dubokoj 50 metara. Poginuo je vozač automobila Zoran Dragičević (28) iz Golubića kod Obrovca, a a ozlijeđeni su putnici M.V. i S.G.

RIJEKA - Preko graničnih prijelaza Rupe i Pasjaka u Hrvatsku su danas do 12 sati ušle 9622 osobe, a iz nje su izišle 12.723 osobe, izvijestila je postaja granične policije u Rupi. Ni na ulazu ni na izlazu iz zemlje nije bilo gužve.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙