FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: HRVATSKA U 21.00 SAT

ZAGREB, 22. lipnja 2004. (Hina) - Pregled najvažnijih vijestiemitiranih do 21.00 sat
ZAGREB, 22. lipnja 2004. (Hina) - Pregled najvažnijih vijesti emitiranih do 21.00 sat

ČAJKOVCI - Potpredsjednica Hrvatskoga sabora Đurđa Adlešić ocijenila je danas da Zakon o poljoprivrednom zemljištu nije dobar i da ga treba mijenjati kako bi prednost pri raspodjeli imala obiteljska gospodarstva. Svrha je ostaviti ljude na zemlji i dati zemlju domaćim ljudima, a to se ne može bez izmjene Zakona, rekla je potpredsjednica Sabora u Čajkovcima, nedaleko od Slavonskog Broda, gdje se sastala s članovima Stožera za obranu interesa obiteljskih gospodarstava. Zauzela se za širu raspravu o izmjenama tog zakona u koju bi se uključile sve seljačke udruge i poljoprivedni proizvođači kako bi do jeseni prijedlog bio spreman za saborsku raspravu.

ZAGREB - Ovogodišnja nagrada "Ivan Goran Kovačić" što je Vjesnik dodjeljuje za najuspješnije književno ostvarenje objavljeno u protekloj godini pripala je Renatu Baretiću za roman "Osmi povjerenik" u izdanju AGM-a iz Zagreba, objavljuje Vjesnik u sutrašnjem broju. Tako je jednoglasno odlučio ocjenjivački sud s predsjednikom Krešimirom Nemecom i članovima Vinkom Brešićem, Brankom Džebić, Julijanom Matanović i Helenom Sablić Tomić.

ZAGREB - Na većini cesta vozi se bez zastoja i bez posebnih ograničenja, a krajem dana očekuje se jačanje prometa na cestama što od mora idu prema unutrašnjosti, izvijestio je Hrvatski autoklub u 18 sati. Zastoji su mogući na dionicama gdje se obnavlja kolnik ili grade cestovni objekti. Zbog obnove kolnika, zastoji su mogući na D21, od ulaza u Lovran do izlaza iz Medveje. Slična situacija je i na D8 (Jadranska magistrala) kroz Bakarac i kroz Zadar (zatvorena magistrala od semafora Ričine do križanja s Benkovačkom cestom) te dionici Raba-Klek.

ZAGREB - Dolazak navijača iz Portugala protekao je bez ikakvih izgreda, rečeno je danas na konferenciji za novinare u zagrebačkoj Policijskoj upravi. Noćas je iz Portugala stiglo sedam zrakoplova sa 787 putnika, a otkazan je dolazak triju najavljenih zrakoplova (dva Croatia Airlinesa i jedan Adrije), navjerojatnije zato što nije bilo putnika, rečeno je u Policijskoj upravi. Oko 8,30 sati došao je i prvi autobus s 48 varaždinskih navijača i sve je proteklo bez ikakvih izgreda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙