FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nadzorni odbor Slobodne Dalmacije: predsjednik Uprave i glavni urednik iznijeli svoje viđenje stanja

SPLIT, 12. srpnja 2004. (Hina) - U Splitu je danas održana sjednicaNadzornog odbora Slobodne Dalmacije na kojoj su predsjednik Uprave ovenovinske kuće Srđan Kovačić i njezin glavni urednik Dražen Gudićiznijeli svoje viđenje stanja u Slobodnoj Dalmaciji, a predsjednikNadzornog odbora Igor Lučić najavio je odluke o mjerama do krajatjedna.
SPLIT, 12. srpnja 2004. (Hina) - U Splitu je danas održana sjednica Nadzornog odbora Slobodne Dalmacije na kojoj su predsjednik Uprave ove novinske kuće Srđan Kovačić i njezin glavni urednik Dražen Gudić iznijeli svoje viđenje stanja u Slobodnoj Dalmaciji, a predsjednik Nadzornog odbora Igor Lučić najavio je odluke o mjerama do kraja tjedna.

Prema izjavi za Hinu predsjednika Nadzornog odbora Igora Lučića raspravljalo se o poslovnim rezultatima i velikim dubiozama u ovoj kući, ali o kolikim je gubicima riječ u prošloj godini i što su čelnici Slobodne iznijeli Nadzornom odboru, Lučić nije želio govoriti opravdavajući se poslovnom tajnom.

Lučić naglašava da će se nakon današnjeg sastanka s Kovačićem i Gudićem Nadzorni odbor do kraja tjedna ponovo sastati i donijeti svoje zaključke i, kako je kazao, adekvatne odluke i mjere.

Na upit znači li to da će do konca tjedna predsjednik Uprave Srđan Kovačić biti razriješen dužnosti, Lučić je kazao kako će se sve znati nakon tog sastanka i da sad ne bi o tome govorio. Lučić je ponovo istaknuo kako smatra da je jedini izlaz za Slobodnu Dalmaciju brža privatizacija jer su ovoj novinskoj kući potrebna velika financijska ulaganja koja država, kaže Lučić, ne može osigurati.

Neslužbeno se saznaje da će do kraja tjedna na sastanku Nadzornog odbora s mjesta čelnog čovjeka Slobodne Dalmacije biti smijen Srđan Kovačić i postavljen na njegovo mjesto Miroslav Ivić, koji je na čelu Slobodne Dalmacije već bio od sredine 1998. do svibnja 2001. godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙