FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: CENTRAL EUROPEAN MEDIA ENTERPRISES KUPUJE NOVU TV

ZAGREB, 8. srpnja 2004. (Hina) - Kupovinom prve hrvatske privatnetv-postaje Nova TV Central European Media Enterprises Ltd. (CME)dodatno učvršćuje svoju poziciju najveće postaje u srednjoj i istočnojEuropi, istaknuto je u priopćenju Central European Media Enterprisesgroup.
ZAGREB, 8. srpnja 2004. (Hina) - Kupovinom prve hrvatske privatne tv-postaje Nova TV Central European Media Enterprises Ltd. (CME) dodatno učvršćuje svoju poziciju najveće postaje u srednjoj i istočnoj Europi, istaknuto je u priopćenju Central European Media Enterprises group.

"Hrvatska je novo i dinamično tržište i prirodna nova akvicizija dok jačamo našu ekspertizu i resurse u Sloveniji", tumači predsjednik upravnog odbora CME-a Michael Garin.

"Isključivo smo zainteresirani za izvlačenje dobiti iz rasta potrošnje i značajne potražnje za propagandom u srednjoj i istočnoj Europi", naglašava Garin.

U priopćenju je u tom kontekstu istaknuto da Nova TV pokriva oko 85 posto od ukupno 4,5 milijuna stanovnika Hrvatske te da godišnji udio gledanosti te postaje iznosi oko 25 posto, uz napomenu da je neto vrijednost tržišta televizijskog marketinga u Hrvatskoj u 2003. g. procijenjena na oko 80 milijuna eura dok bi u 2004. trebala dosegnuti 85 milijuna eura (izvor: Mediana, GfK, OK i Nova TV).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙