FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

200. BROJ HEP VJESNIKA

ZAGREB, 9. srpnja 2004. (Hina) - HEP Vjesnik prati život i rad Hrvatskeelektroprivrede i vjerodostojan je dokument povijesti HEP-a, istaknulaje na današnjoj prigodnoj svečanosti u povodu izlaska 200. brojaglavna i odgovorna urednica HEP Vjesnika Đurđa Sušec.
ZAGREB, 9. srpnja 2004. (Hina) - HEP Vjesnik prati život i rad Hrvatske elektroprivrede i vjerodostojan je dokument povijesti HEP-a, istaknula je na današnjoj prigodnoj svečanosti u povodu izlaska 200. broja glavna i odgovorna urednica HEP Vjesnika Đurđa Sušec.

Mjesečnik HEP Vjesnik ovogodišnji je dobitnik nagrade "Hrvoje Požar" za popularizaciju energetike i to je značajno priznanje, naglasio je akademik Božo Udovičić, došlo u prave ruke.

Na 200. broju novinarima i suradnicima HEP Vjesnika čestitao je i predsjednik Hrvatskog novinarskog društva Dragutin Lučić. Pozvao ih je i da se uključe u već dugo najavljivanu, ali još nerealiziranu, inicijativu za osnivanja zbora novinara iz glasila kompanija, kako bi i tim putem mogli artikulirati specifične interese novinara koji rade u kompanijskim glasilima.

Na 200. broju uredništvu i novinarima HEP Vjesnika čestitali su i predstavnici Uprave HEP-a, a predsjednik Uprave Ivan Mravak pokretačima HEP Vjesnika - Đurđi Sušec i Mihovilu Bogoslavu Matkoviću uručio je i prigodne darove.

HEP Vjesnik izlazi od 1986. godine i uz poslovne i stručne napise, objavljuje i napise iz života i rada radnika HEP-a na cijelom području Hrvatske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙