FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MOSTAR - RUSKI DIPLOMAT VODITELJ MOSTARSKOG OHR-A

MOSTAR, 9. srpnja 2004. (Hina) - Visoki predstavnik za BiH PaddyAshdown imenovao je ruskog diplomatu Anatolija Dimitrijevića Viktorovaza voditelja mostarskog područnog ureda Visokog predstavnika (OHR)priopćio je u petak mostarski OHR. Viktorov je u Mostaru naslijedioJacquesa Andrieua koji se nedavno vratio u Francusku. Do ovogimenovanja Viktorov je obnašao dužnost zamjenika voditelja područnogureda Visokog predstavnika u Mostaru.
MOSTAR, 9. srpnja 2004. (Hina) - Visoki predstavnik za BiH Paddy Ashdown imenovao je ruskog diplomatu Anatolija Dimitrijevića Viktorova za voditelja mostarskog područnog ureda Visokog predstavnika (OHR) priopćio je u petak mostarski OHR. Viktorov je u Mostaru naslijedio Jacquesa Andrieua koji se nedavno vratio u Francusku. Do ovog imenovanja Viktorov je obnašao dužnost zamjenika voditelja područnog ureda Visokog predstavnika u Mostaru.

Viktorov je deveti voditelj mostarskog Ureda visokog predstavnika koji se prvobitno zvao Ured Europske unije, čiji je prvi voditelj prije 11 godina bio njemački diplomat Hans Koschnik.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙