FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Započela izgradnja Poslovnog centra Internacional

ZAGREB, 9. srpnja 2004. (Hina) - Investicijska kuća Dom holdingzapočela je izgradnju Poslovnog centra Internacional, na ugluVukovarske i Miramarske ulice, priopćio je danas Dom Holding.
ZAGREB, 9. srpnja 2004. (Hina) - Investicijska kuća Dom holding započela je izgradnju Poslovnog centra Internacional, na uglu Vukovarske i Miramarske ulice, priopćio je danas Dom Holding.

Riječ je o preuređenju sjevernog krila Hotela Internacional u kojemu će biti izgrađeno 12.500 četvornih metara poslovnog prostora, dok će u južnom dijelu zgrade ostati Hotel Internacional. Završetak adaptacije predviđen je za kraj 2005. godine.

Poslovni dio kompleksa imat će 12 nadzemnih katova u kojima će biti smješteni poslovni prostori. Za razliku od drugih zagrebačkih poslovnih centara, poslovni prostori bit će uz mogućnost najma ponuđeni i na prodaju. Minimalna jedinica za prodaju ili najam bit će jedan kat, svaki površine od 780 do 960 četvornih metara bruto radnog prostora.

Predviđena je i dogradnja nadzemne garaže uz objekt sa 380 parkirnih mjesta, a korisnicima će biti na raspolaganju i 40 VIP parkirnih mjesta u samoj uredskoj zgradi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙