FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SFERA PLUS POSTALA ČLANICOM MREŽE EUROCOM WORLDWIDE

ZAGREB, 9. srpnja 2004. (Hina) - Marketinška agencija Sfera pluspostala je članicom Eurocom Worldwide mreže tvrtki za odnose sjavnošću, čime njezini korisnici dobivaju mogućnost jednostavnogpristupa tržištima 37 zemalja, izvjestila je danas ta agencija.
ZAGREB, 9. srpnja 2004. (Hina) - Marketinška agencija Sfera plus postala je članicom Eurocom Worldwide mreže tvrtki za odnose s javnošću, čime njezini korisnici dobivaju mogućnost jednostavnog pristupa tržištima 37 zemalja, izvjestila je danas ta agencija.

Eurocom Worldwide je po veličini peta neovisna mreža tvrtki za odnos s javnošću u Europi. Okuplja ponajprije agencije specijalizirane za “business to business” komunikaciju tvrtki s naglaskom na tehnologiju.

Prema rezultatima ispitivanja tržišta, prošlogodišnji ukupan opseg poslovanja europskih partnera u mreži Eurocom Worldwide porastao je za 62 posto, što je najveća stopa rasta među svim udrugama koje je obuhvatilo to ispitivanje. Tijekom zadnjih nekoliko mjeseci u mrežu su se uključili novi partneri iz Turske, Danske i Hrvatske, pa tako tvrtke članice mreže Eurocom Worldwide sada imaju urede u više od 35 zemalja u Europi.

(Hina) xnz yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙