FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IZRADA PRIJEDLOGA ZAKONA O OSIGURANJU ŠTEDNIH ULOGA

ZAGREB, 8. srpnja 2004. (Hina) - Radna skupina za izradu nacrtaprijedloga zakona o osiguranju štednih uloga na redovitom je sastanku,održanom u Ministarstvu financija, raspravljala o izradi nacrtaprijedloga tog zakona s ciljem usklađivanja stajališta svih nadležnihinstitucija oko izrade zakona o osiguranju štednih uloga, koji bitrebao biti usuglašen s direktivama Europske unije.
ZAGREB, 8. srpnja 2004. (Hina) - Radna skupina za izradu nacrta prijedloga zakona o osiguranju štednih uloga na redovitom je sastanku, održanom u Ministarstvu financija, raspravljala o izradi nacrta prijedloga tog zakona s ciljem usklađivanja stajališta svih nadležnih institucija oko izrade zakona o osiguranju štednih uloga, koji bi trebao biti usuglašen s direktivama Europske unije.

Dogovoren je skorašnji sastanak uže Radne skupine na kojem bi se trebao donijeti usuglašen tekst nacrta prijedloga zakona o osiguranju štednih uloga, priopćeno je iz Ministarstva financija.

Tim zakonom trebao bi se poboljšati sustav osiguranja štednih uloga građana u Hrvatskoj. Uz to, zakon bi trebao biti još jedan znak sigurnosti hrvatskog bankarskog sustava.

Na sastanku su sudjelovali predstavnici Ministarstva financija, Ministarstva europskih integracija, Hrvatske narodne banke, Državne agencije za osiguranje štednih uloga i sanaciju banaka, Hrvatske gospodarske komore - Udruženja banaka i Hrvatske udruge banaka.

(Hina) xpp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙